Ontdek de mooiste wandelgebieden met Fly Drive Cyprus

Wil je graag op vakantie naar een prachtig wandelgebied en kunnen gaan en staan waar je wil? Dan is Fly Drive Cyprus een hele mooie uitkomst. Wanneer je aankomt op het vliegveld in Paphos of Larnaca staat er direct al een huurauto voor je klaar. Je kunt dankzij Fly drive Cyprus dus zelf naar de allermooiste wandelgebieden toe rijden om daar de auto te parkeren en lekker te gaan wandelen in de prachtige omgeving van Cyprus.

Het is wellicht handig om vooraf uit te zoeken waar je graag zou willen wandelen. Je kunt verschillende routes zelf bewandelen maar het is ook mogelijk om wandelingen te maken begeleid door een ervaren gids met de nodige kennis van archeologie en biologie. De gids kan je onderweg veel vertellen over het land, de natuur en alles wat je onderweg tegenkomt.

Geniet van de prachtige natuur

Tijdens de wandelingen hoef je je absoluut niet te vervelen, er is namelijk onwijs veel moois te zien. Er zijn veel gevarieerde landschappen wat ervoor zorgt dat je onderweg veel landschap wisselingen zult zien. Daarnaast heeft Cyprus een rijke flora en zie je tijdens de wandeling veel verschillende vogels. Maar dat is niet het enige, de kans dat je onderweg moet stoppen voor een geitenkudde, of om een ezel heen moet lopen is zeker aanwezig.

Fly drive

De natuur is op z’n allermooist in februari, maart en april, dit zijn in Cyprus de lentemaanden. Terwijl het zonnetje heerlijk schijnt, kun je genieten van de kleur- en geurrijke natuur om je heen. Naast de prachtige natuur zul je tijdens de wandelvakantie ook uitkomen in prachtige, authentieke dorpjes waar je oude kerkjes en kloosters kunt bekijken. En niet te vergeten het Troodosgebergte, het Akamas schiereiland met de Avakas kloof en de rivierbeddingen.

Fly drive Cyprus; bepaal je eigen weg

Wanneer je gebruik maakt van Fly drive Cyprus kun je zelf de wandelgebieden uitzoeken en ben je niet gebonden aan één omgeving. Je kunt iedere dag een nieuwe plek op Cyprus ontdekken en overnachten in een andere accommodatie. Je kunt het eiland verkennen op jouw tempo, op de manier die bij jou past.

Met Fly drive Cyprus heb je zelf de touwtjes in handen.